Dvere na mieru, Dvere,
Interiérové dvere na mieru
Interiérové dvere, Dvere a zárubne
Dvere na mieru

Výroba interiérových dveří

Dveře Sučanský vyrábí a montuje interiérové dveře a zárubně již od roku 1992. Za tu dobu jsme vyrobili desetitisíce dveří a dokážeme si poradit s mnoha výzvami.
3

Velmi výhodné akce

Využijte naše aktuální AKCE na Interiérové dveře a zárubňe na míru od 4429,- Kč. Interiérové dveře a zárubně montujeme již za 1190,- Kč/ks a za zaměření se u nás neplatí.
30

Let zkušeností

Výrobě interiérových dveří a zárubní se věnujeme již 30 let. Za tu dobu jsme vyrobili desetitisíce dveří a dokážeme si poradit s mnoha výzvami. REFERENCE

Mobilní Aplikace Dveře Sučanský

Stáhněte si naši mobilní aplikaci do svého smartphonu a prohlédněte si, jak by vypadaly nové dveře přímo ve Vašem interiéru.

Interiérové dveře se zárubní
na míru od 4 429,- Kč

Interiérové dveře jsou nedílnou součástí každého interiéru. Proto je důležité dbát na správný výběr interiérových dveří a zárubně u každé jedné místnosti vašeho domu nebo bytu.
V naší nabídce naleznete interiérové dveře různých vzorů a materiálů. Na výběr vám nabízíme moderní dveře, které nezaostávají za nejmodernějšími designérskými trendy, ale také interiérové dveře klasického a rustikálního stylu.
Kostra dveří je vyrobena z kvalitního smrkového dřeva.
Vnitřek dveří v závislosti na kategorii tvoří masivní dřevo, dutinková dřevotříska, papírová voština, sklo nebo kazety ve stejném dekoru jako rám dveří.

Vizualizace dveří

Prohlédněte si naši VIZUALIZACI interiérových dveří, kde naleznete více než 100 druhů dveří ve 40 různých barevných dekorech, uspořádaných v 11 přehledných kategoriích.
Prohlédněte si také všechny interiérové dveře na míru za akční cenu 4429,- Kč.

AKCE

INTERIÉROVÉ DVEŘE SE ZÁRUBNÍ OD 4 429,- Kč

Interiérové dveře a zárubně Vám ve všech druzích laminátů nabízíme za akční cenu 4 429,- Kč. Cena platí také pro dveře, které přijedeme před výrobou osobně zaměřit.

AKCE

MONTÁŽ DVEŘÍ
A ZÁRUBNĚ 1 190,- Kč

Montáž kompletu interiérové dveře se zárubní Vám nabízíme za zvýhodněnou cenu od 1 190,- Kč / ks. Tato akční cena platí při montáži šesti a více kusů dveří a zárubní.

AKCE

ZAMĚŘENÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ ZDARMA

Trápí Vás atypické míry otvorů? Každý otvor osobně zaměříme a dveře vyrobíme tak, aby co nejpřesněji zapasovaly. Dveře na míru jsou u nás BEZ PŘÍPLATKU.

Kategorie interiérových dveří

Vyberte si z naší široké nabídky interiérových dveří.
Dveře jsou uspořádány v kategoriích podle společných designových a technických vlastností.
Do kategorie nejprodávanější jsme pro Vás vybrali seznam interiérových dveří, které si naši zákazníci nejčastěji objednávají a zároveň představují nejpříznivější poměr mezi kvalitou a cenou.
Vidět všechny dveře v kategorii
Upusťte uzdu své fantazií. Pohrajte si s rozměry a upravte si styl dveří podle představ. Dveře Vanesa jsou kombinací moderního designu a rozumné ceny.
Vidět všechny dveře v kategorii
Klasika je nadčasová, v tomto duchu se nese kategorie interiérových dveří Renata. Pohodlný a přívětivý design vnese eleganci do každého interiéru.
Vidět všechny dveře v kategorii
Pravidelné tvary a jemné linie dotváří estetický dojem kategorie interiérových dveří Petra. Hliníkové doplňky oživí všechny moderní interiéry.
Vidět všechny dveře v kategorii
Dojem tradice a dědictví sálající z interiérových dveří Ornela vynikne v interiérech laděných do rustikálního stylu.
Vidět všechny dveře v kategorii
Dejte svůj styl do perspektivy. Být „in“ a trendy je hlavním cílem této kategorie. Interiérové dveře Kristýna budou zářit v každém interiéru.
Vidět všechny dveře v kategorii

Interiérový design

Přečtěte si zajímavé články o nejpopulárnějších interiérových designových stylech a nechte se inspirovat při zařizování vlastního bydlení.
j

Kontaktujte nás

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat nebo navštívit v některém z našich provozů v Brně, Čachticích, Bratislavě nebo Trnavě.
g

Adresy

Výroba: ČACHTICE 1025
Prodejna: BRNO, Ulica číslo
BRATISLAVA, Cyprichova 4
Vzorková miestnosť:
TRNAVA, Jerichova 288
r

E-mail

stolarstvo.sucansky@gmail.com
e

Telefon

BRNO: +421 904 901 799
ČACHTICE: 032/7787 301
+421 903 231 742, +421 911 491 621
BRATISLAVA: +421 904 901 799
TRNAVA: +421 904 901 799
j

Kontaktujte nás

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať alebo navštíviť v niektorej z našich prevádzok v ČachticiachBratislave, Žiline alebo Trnave.
g

Adresy

Výroba: ČACHTICE 1025
Predajňa: BRATISLAVA
Rača, Cyprichova 4
Showroom:
TRNAVA, Jerichova 288
ŽILINA, Pivovarská 1068
r

E-mail

stolarstvo.sucansky@gmail.com
e

Telefón

ČACHTICE: 032/7787 301
0903 231 742, 0911 491 621
BRATISLAVA: 0904 901 799
TRNAVA: 0904 901 799
ŽILINA: 0904 901 799

Ako si vybrať interiérové dvere

Pri výbere interiérových dverí musíte zohľadniť viacero faktorov, ktoré je dôležité vopred dôkladne premyslieť, pretože by vás v budúcnosti odstraňovanie týchto chýb mohlo stáť veľa času a aj peňazí.
KVALITA MATERIÁLU
V súčasnosti výrobcovia a predajcovia ponúkajú 4 druhy materiálov, z ktorých Vám dokážu vyrobiť interiérové dvere.
1. MASÍVNE DREVO – výhodou je kvalita, pevnosť a do niektorých interiérov sa výnimočne hodia. Nevýhodou je vyššia cena.
2. DYHA – dyha je masívne drevo narezané na tenké plátky (tenšie ako 1mm) a na preglejke nalisované na kostru dverí. Výhodou je kvalita materiálu, relatívna odolnosť proti poškriabaniu a to, že sa jedná o prírodný materiál. Nevýhodou môže byť vyšia ceny pri niektorých exotickejších druhoch dýh.
3. LAMINÁT – laminát je umelý materiál, ktorého výhodami sú široké dizajnové možnosti za rovnakú cenu pri všetkých druhoch dekorov a relatívna odolnosť proti ľahkým oškreniam.
4. FÓLIA – fólia je veľmi tenká „papierová“ vrstva potiahnutá na kostre dverí. Výhodou je nízka cena, nevýhodami sú nízka kvalita, takmer žiadna odolnosť proti poškriabaniu, kedy aj nechtom dokážete zničiť farebný dekor dverí.
VÝBER KOVANIA
Pri výbere kľučiek je veľmi dôležitý nielen dizajn, ale aj kvalita materiálu, cena a to, či vám kľučka pohodlne pasuje do ruky. V závislosti od miestnosti, prípadne potreby je možné prispôsobovať zámky na dverách a vybrať si jeden z nasledujúcich typov:
BB otvor pre kľúč = štandardný interiérový kľúč
PZ otvor pre vožku = otvor pre FAB zámok
WC sada bez kľúča
Guľa / PZ kľučka
MONTÁŽ
Montáž dverí a zárubne sa realizuje po dokončení všetkých stavebných prác, položení podláh, obkladov a maľovke. Interiérové dvere sa montujú úplne na záver rekonštrukčných prác. Steny v byte by mali byť suché a jediná práca, ktorá nasleduje po montáži dverí je prípadné dorezávanie soklových líšt.

BEZFALCOVÉ
DVERE

DVERE
SO SKRYTÝM
KOVANÍM

PRÍPLATOK


ZA DVERE SO SKRYTÝM
KOVANÍM JE 155,- €

 

Skryté kovanie sa dá spraviť na všetky modely dverí v našej ponuke.
OTVÁRAVOSŤ JEDNOKRÍDLOVÝCH DVERÍ
Jednokrídlové interiérové dvere sú najzákladnejším typom, ktorý sa v interiéroch rodinných domov a bytov používa.
Možnosti otváranie jednokrídlových dverí sú dve, a to Pravé (P) alebo Ľavé (Ľ).
Určiť, či sa jedná o pravé alebo ľavé dvere, môžete tak, že sa postavíte k dverám z tej strany, z ktorej je možné vidieť pánty, a ak sa tieto pánty nachádzajú na ľavej strane, dvere sú ľavé. Ak sú na pravej strane, dvere sú pravé.
DVERE ĽAVÉ
DVERE PRAVÉ
DVOJKRÍDLOVÉ DVERE ĽAVÉ
DVOJKRÍDLOVÉ DVERE PRAVÉ
OTVÁRAVOSŤ DVOJKRÍDLOVÝCH DVERÍ
Dvojkrídlové dvere sú vhodným riešením, ak máte v dome či byte veľké prechody medzi miestnosťami, ktoré je potrebné najmä v zimných mesiacoch zatvárať. Pri výbere dvojkrídlových interiérových dverí si môžete vybrať z viacerých možností zatváranie či veľkosti krídiel.
Symetrické dvojkrídlové dvere – pri týchto dverách sú obidve krídla rovnako veľké.
Nesymetrické dvojkrídlové dvere – krídla dverí môžu mať rôzne šírky. Ak má byť jedno krídlo dlhšiu časť roka väčšinou otvorené, môžete zvoliť túto alternatívu.
Veľkosti krídiel dverí dokážeme vyrobiť podľa vašich predstáv.
POSUVNÉ INTERIÉROVÉ DVERE
Posuvné dvere sú vhodnou alternatívou uzatvárania a oddeľovaní miestností v prípade, ak by otváraniu krídlových dverí v miestnosti bránila nejaká pevná prekážka.
Posuvné dvere sa pohybujú popri stene na posuvnom systéme, ktorý sa skladá z vôdzky prilepenej alebo navŕtanej do podlahy a koľajnicového systému umiestnenom nad zárubňou a skrytým pod garnižou.
DVERE PRAVÉ
DVERE ĽAVÉ

Najčítanejšie články

Prečítajte si najzaujímavejšie rady a články, ktoré Vám poskytnú odpovede na najčastejšie kladené otázky týkajúce sa výberu interiérových dverí a zárubní.
Aké sú možnosti obloženia pôvodných oceľových zárubní?
Podrobné porovnanie dyhovaných, laminátových, drevených a fóliovaných interiérových dverí.
Prečítajte si základné informácie o protipožiarnych interiérových dverách.
Prečítajte si podrobné technické informácie o interiérových dverách.

Funkcie vizualizácie dverí

V tomto krátkom videu Vám ukážeme funkcie
našej vizualizácie interiérových dverí.